I Am Mother / Аз съм Майка (2019)

I Am Mother / Аз съм Майка (2019)

I Am Mother / Аз съм Майка (2019)
Филми Трилър Фантастика
113 мин. 6.9 279 993

I Am Mother / Аз съм Майка (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: Австралия
Жанр: Филми, Трилър
Режисьор: Грант Спътор
Участват: Роуз Бърни, Хилари Суонк, Клара Ругард, Люк Хокър, Тейлия Стурзейкър, Джейкъб Нолан, Хейзъл Сендъри, Самър Лентън, Мади Лентън
Времетраене: 113 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6292852/

Историята е за самотна тийнейджърка – Дъщерята, която е първата от ново поколение хора, отгледани от Майката – приветлив робот, създаден за популация на населението след унищожението на човечеството. Но уникалната връзка между двете е застрашена с неочакваната поява на една истинска жена, която започва да поставя под съмнение всичко, което дъщерята знае за света навън, както и за целите на нейната „Майка“.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.