The Wandering Earth / Блуждаещата Земя (2019)

The Wandering Earth / Блуждаещата Земя (2019)

The Wandering Earth / Блуждаещата Земя (2019)
Филми Екшън Фантастика Драма Азиатски
125 мин. 6.1 265 032

The Wandering Earth / Блуждаещата Земя (2019)

Loading...
Година: 2019
Държава: Китай
Жанр: Филми, Екшън, Драма
Режисьор: Франт Гуо
Участват: Джин Ву, Чуксиао Ку, Гуангжие Ли, Ман-Тат Нг, Джин Май Джахо, Майк Кай Суй, Хонгчен Ли, Джинджин Ку, Уайчи Занг, Хаою Янг, Дзиганг Джанг
Времетраене: 125 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7605074/

Слънцето изгасва. Земята скоро ще бъде погълната от уголемяващото се слънце. За да спасят човешката цивилизация, учените съставят план за бягство, който ще изведе цялото човечество от опасност. С помощта на хиляди двигатели, задвижвани от инфузия, планетата Земя ще напусне слънчевата система и ще се впусне в 2500-годишно пътуване до орбитата на звезда на 4,5 светлинни години.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.