Junglee / Джунглата (2019)

Junglee / Джунглата (2019)

Junglee / Джунглата (2019)
Филми Екшън Приключенски Индийски
115 мин. 5.7 523 012

Junglee / Джунглата (2019)

Година: 2019
Държава: Индия
Жанр: Филми, Екшън
Режисьор: Chuck Russell
Участват: Vidyut Jammwal, Pooja Sawant, Аша Бхат, Акшай Обърои, Атула Кулкарни, Makarand Deshpande, Талаивасал Виджай, Вишуанат Чатърджи, Вики Кадиан, Kabali Vishwanth, Rahul Verma
Времетраене: 115 мин.
Рейтинг: 5.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7463730/

Слоновете винаги са били мишена за бракониерите, заради бивниците на големите мъжкари и въобще за слоновата кост.
Радж е израснал в джунглата и любовта му към животните е огромна. Връщайки се от Мумбай след 10 годишно отсъствие, той намира всичко в хаос и това, което са градили родителите му е на път да бъде разрушено. Един срещу друг се изправят защитника на джунглата и ловеца на слонове. Сблъсъкът е неминуем... Сблъсък, който ще подреди нещата в природата... Но!


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.