Time After Time / Отново и отново (1979)

Time After Time / Отново и отново (1979)

Time After Time / Отново и отново (1979)
Филми Комедия Трилър Фантастика Драма
112 мин. 7.1 28 067
H.G. Wells Races Through Time To Catch Jack The Ripper!

Time After Time / Отново и отново (1979)

Loading...
Година: 1979
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Комедия, Трилър
Режисьор: Nicholas Meyer
Участват: Малкълм Макдауъл, Мери Стийнбъргън, Дейвид Уорнър, Пати Д'Арбанвил, Кори Фелдман, Джозеф Махер, Charles Cioffi, Кент Уилямс, Лори Мейн, Байрън Уебстър, Джералдин Барън, Кийт Макконъл, Шели Хак
Времетраене: 112 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0080025/

Във викторианска Англия, Джак Изкормвача убива поредната проститутка. Полицията го преследва и той се скрива в дома на писателя Хърбърт Уелс, който в този момент е събрал приятели, за да ги запознае с новото си изобретение - машина на времето. Писателят няма удоволствието да пробва машината за първи път, но пък за това, същото прави Джак Изкормвача, който криейки се от полицията, преминава в далечната 1979 година. Хърбърт Уелс е убеден, че в бъдеще ще настъпи Утопия и няма да има войни и престъпност. Така, че той решава да тръгне след Джак Изкормвача, убеден че заради кървавия маниак може да настъпи хаос в Утопията.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.