The Kid / Били Хлапето (2019)

The Kid / Били Хлапето (2019)

The Kid / Били Хлапето (2019)
Филми Драма Уестърни
100 мин. 6.0 126 685
It only matters the story they tell when you're gone.

The Kid / Били Хлапето (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Винсънт Д’Онофрио
Участват: Винсънт Д’Онофрио, Крис Прат, Leila George D'Onofrio, Дейн Дехаан, Итън Хоук, Jake Schur, Адам Болдуин, Бен Дики, Джени Габриел, Таит Флетчър, Кийт Джардин, Морнинг Стар Уилсън, Stafford Douglas
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 6.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4975920/

Съдбите на двамата се преплитат с тази на младия Рио, който препуска на югозапад, в отчаян опит да спаси своята сестра от своя зъл чичо. По пътя си той среща Гарет, поел по стъпките на Били Хлапето. Рио се оказва въвлечен в играта на котка и мишка между тези две легендарни фигури. Той трябва да избере какъв иска да стане – разбойник или мъж на честта, за да спаси своето семейство.


Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.