Welcome to Marwen / Добре дошли в Марвен (2018)

Welcome to Marwen / Добре дошли в Марвен (2018)

Welcome to Marwen / Добре дошли в Марвен (2018)
Филми Комедия Драма Биографичен
116 мин. 6.1 68 484
You can't put this hero in a box

Welcome to Marwen / Добре дошли в Марвен (2018)

Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Комедия, Фентъзи
Режисьор: Робърт Земекис
Участват: Стийв Карел, Мерит Уивър, Leslie Harter Zemeckis, Шивон Уилямс, Нийл Джаксън, Кристи-Ли Бритън, Фалк Хенчел, Конрад Коутс, Nikolai Witschl, Кейт Гадждосик
Времетраене: 116 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3289724/

История за жертвата на улично нападение Марк Хогенкамп, който се възстановява от психологическата травма, с помощта на куклена терапия. В двора на своя дом, той построява град за кукли от времето на Втората световна война и го населява с малки фигурки, които оприличава на реални хора от своето минало.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.