Luis and the Aliens / Луис и извънземните (2018)

Luis and the Aliens / Луис и извънземните (2018)

Luis and the Aliens / Луис и извънземните (2018)
Филми Комедия Анимация БГ Аудио Семеен
86 мин. 6.0 223 266
Извънземни. Извъннормални проблеми.

Luis and the Aliens / Луис и извънземните (2018)

Година: 2018
Държава: Дания, Германия, Люксембург
Жанр: Филми, Анимация, Семеен, Комедия
Режисьор: Wolfgang Lauenstein, Christoph Lauenstein
Участват: Лий Томпсън, Уил Форт, Клоуи Ли Константин, Франциска Фриде, Мартин Мей, Holger Mahlich, Оливър Бьотхер, Tim Grobe, Дженифър Бьотхер, Tanja Dohse
Времетраене: 86 мин.
Рейтинг: 6.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4410000/

11-годишно момче се сприятелява с три симпатични малки извънземни, които катастрофират в къщата му със своята летяща чиния. Те са дошли, за да си купят разни неща, рекламирани по телевизията. В замяна на помощта му, извънземните го спасяват от пансиона и голямото приключение започва!
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.