Arrancame la vida / Изтръгни ми живота (2008)

Arrancame la vida / Изтръгни ми живота (2008)

Arrancame la vida / Изтръгни ми живота (2008)
Филми Драма Романтичен Исторически
107 мин. 7.5 78 733

Arrancame la vida / Изтръгни ми живота (2008)

Година: 2008
Държава: Мексико
Жанр: Драма, Исторически, Романтичен, Филми
Режисьор: Roberto Sneider
Участват: Ana Claudia Talancón, Дана Паола, José María de Tavira, Даниел Хименес Качо, Irene Azuela, Мария Ора, Делия Казанова, Mariana Peñalva, Хоакин Косио, Хулио Брачо, Марта Ора, Камила Соди, Ana Ofelia Murguía
Времетраене: 107 мин.
Рейтинг: 7.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1130981/

Изтръгни ми живота започва своето пътешествие по време на преобразуващ период от мексиканската история. Революцията от 1910, управлението на страната е отворен за какъвто и да е политик имал дързостта да е вземе. Доминиращи мъже се бият безмилостно за контрола, чрез манипулиране и използване на други хора да получат власта. Израснала в Мексико през 1930, Каталина Гузман знае малко за света извън къщата на баща си, без да знае за политическата буря, задаващата се над цялата страна. Генерал Андрес е един от емблематичните мъже, който илюстрира концепцията на мексикански мачизъм. Той пристига без предупреждение в живота Каталина, уверено я съблазнява и сключват брак. Тя го следва доброволно, очарована от неговата власт, богатство, сексуалност, за да избяга от провинциалния си живот. Тя е притисната в досаден живот за съществуването и на съпруга на политик, една безкрайна поредица от държавни вечери, публични изказвания и социални задължения. Въпреки смелостта си и трайния дух, Каталина е разочарована от брака си с Андрес, докато не открива младия и жизнен Карлос Вивес. Карлос е красив директор на оркестър, Каталина разпознава в него своята най-голяма любов и най-голямата трагедия.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.