Destroyer / Време за възмездие (2018)

Destroyer / Време за възмездие (2018)

Destroyer / Време за възмездие (2018)
Филми Екшън Криминален Драма
121 мин. 6.2 284 242
Нямаш какво да губиш, след като си изгубил всичко

Destroyer / Време за възмездие (2018)

Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Криминален, Драма, Филми
Режисьор: Карим Кусама
Участват: Никол Кидман, Брадли Уитфорд, Тоби Кебел, Себастиан Стан, Скот Макнайри, Келвин Хан Яи, Колби Френч, Наталия Кордова-Бъкли, Зак Вила, Джейд Петиджон
Времетраене: 121 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7137380/

Моралната и екзистенциална одисея на детектив Ерин Бел (Никол Кидман) от полицейско управление на Лос Анджелис. Като младо ченге тя е бил авнедрена под прикритие в банда, действаща в калифорнийска пустиня - с трагични последици. Лидерът на бандата се появява години по-късно и тя трябва да се върне в миналото си, като използва бившите членове на бандата, за да се справи с демоните, разрушили живота и.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.