One Night with the King / Една нощ с краля (2006)

One Night with the King / Една нощ с краля (2006)

One Night with the King / Една нощ с краля (2006)
Филми Драма Исторически Биографичен
123 мин. 6.3 135 773
Feel The Touch Of Destiny

One Night with the King / Една нощ с краля (2006)

Година: 2006
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Майкъл О. Сайбъл
Участват: Люк Гос, Тифани Дюпон, Питър О'Тул, Омар Шариф, Джон Рис-Дейвис, Джон Нобъл, Томи Листър, Джеймс Калис, Jonah Lotan, Nimrat Kaur, Дензъл Смит, Индранил Бхатачария, Том Алтер
Времетраене: 123 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0430431/

Визуално зашеметяващ епос, действието на който се развива в древния и екзотичен свят на приключения, интриги и любов, "ЕДНА НОЩ С КРАЛЯ" проследява съдбата на Естер, сираче, което се издига от низините до царица на Персия. Интелигентността и очарованието на Естер запленяват могъщия и привлекателен цар Ксеркс. Естер никога не си е мечтала, че ще стане царица, но ставайки такава тя се оказва заплетена в опасна мрежа от политически интриги, когато е разкрит заговор за отравянето на царя. Естер трябва да събере цялата си смелост и сила, за да спаси народа си от унищожение от ръцете на най-върлия си враг.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.