Nobody's Fool / Няма балами (2018)

Nobody's Fool / Няма балами (2018)

Nobody's Fool / Няма балами (2018)
Филми Комедия Драма Романтичен
110 мин. 4.6 169 673
She shows up. Everything blows up.

Nobody's Fool / Няма балами (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия, Драма
Режисьор: Тайлър Пери
Участват: Тифани Хаддиш, Тика Сумтър, Омари Хардуик, Амбър Райли, Упи Голдбърг, Max Joseph, Крис Рок, Миси Пайл, Нев Скулман, Кортни Хенгджелър, Джон Руднитки, Майкъл Блаксън
Времетраене: 110 мин.
Рейтинг: 4.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt8097306/

Таня (Тифани Хадиш) винаги е била проблемното дете в семейството, а нейната сестра Даника (Тика Съмтър) винаги е била момичето за пример, което се справя повече от успешно с предизвикателствата на живота и е опора за близките си. След като Таня излиза от затвора, от нейната сестра се очаква да й помогне да си стъпи на краката, но при сблъсъка на тези два тотално противоположни характери, Даника осъзнава, че перфектният й живот и развиваща се изцяло онлайн романтична връзка не са точно това, което изглеждат. Сега е ред на Таня и ексцентричната й майка (Упи Голдбърг) да помогнат на младата жена да подреди отново, този път правилно, пъзела на живота си и да открие щастието.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.