The Endless / Безкрайност (2017)

The Endless / Безкрайност (2017)

The Endless / Безкрайност (2017)
Филми Ужаси Фантастика Фентъзи
111 мин. 6.5 350 259

The Endless / Безкрайност (2017)

Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Трилър
Режисьор: Aaron Moorhead, Justin Benson
Участват: Арън Муорхд, Джъстин Бенсън, Кали Хърнандез, Емили Монтагю, Tate Ellington, Lew Temple, David Clarke Lawson Jr., James Jordan, Вини Кърън, Шейн Брейди, Рик Сарабия, Peter Cilella
Времетраене: 111 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3986820/

„The Endless“ е фантастичен хорър-трилър, разказващ за двама братя (Бенсън и Мурхед), които се завръщат към култ, който са изоставили отдавна, след като получават странно съобщение от групата. Докато Арън моментално свиква отново с предишния си живот, изпълнен с лагерни огньове и домашно приготвени храна и бира, Джъстин остава скептичен, усещайки, че нещо зловещо е скрито под привидно добронамерената фасада на култа. Скоро започват да се случват все по-странни и смахнати неща и двамата започват да се чудят дали вярванията на култа, които двамата са изоставили, не са по-далновидни, отколкото са предполагали.
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.