Lowlife / Отрепка (2017)

Lowlife / Отрепка (2017)

Lowlife / Отрепка (2017)
Филми Комедия Криминален Драма
96 мин. 6.3 42 269
Blessed are the Meek

Lowlife / Отрепка (2017)

Loading...
Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Криминален, Драма, Филми
Режисьор: Ryan Prows
Участват: Клейтън Карденас, Jearnest Corchado, Ricardo Adam Zarate, Марк Бърнхам, Shaye Ogbonna, Ники Мичъкс, Jose Rosete, Сантана Демпси, Кели Джордан, Ари Льоб, Джош Фрид, Jon Oswald
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7012864/

В центъра на сюжета са трима съвсем различни хора: самохвалко на име Ел Монстро, облечен в безвкусен костюм, собственичка на хотел и млад нацист. Те предизвикват местния престъпен бос, който си сътрудничи с корумпиран полицай, който пък лови нелегални мексикансци. След като арестува поредната група нарушители, корумпираното ченге ги отвежда право при шефа си, който, след като се разсправя жестоко с нещастниците, разчленява телата на органи за последваща продажба. В допълнение, един непоправим злодей държи целия окръг в страх, но нашите герои са решени да сложат край на това.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.