В бой идут одни «старики» / В бой отиват само старците (1973)

В бой идут одни «старики» / В бой отиват само старците (1973)

В бой идут одни «старики» / В бой отиват само старците (1973)
Филми Драма Военен Руски
92 мин. 8.5 22 338

В бой идут одни «старики» / В бой отиват само старците (1973)

Loading...
Година: 1973
Държава: Русия
Жанр: Филми, Военен, Драма
Режисьор: Леонид Биков
Участват: Леонид Биков, Алексей Смирнов, Сергей Подгорни, Сергей Иванов, Рустам Сагдулаев, Евгения Симонова, Олга Матешко, Владимир Талашко, Виктор Мирошниченко, Григорий Гладий, Юрий Саранцев, Дмитрий Миргородский, Леонид Марченко, Вано Янтбелидзе, Александър Немченко
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 8.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0070861/

Филмът е посветен на съветските летци от Великата отечествена война. Във Втора "пееща" ескадрила капитан Титаренко подбира своите новобранци по музикалните им умения и талант. Защото той така или иначе ще ги научи да се бият, но на музикален талант да ги учи не може. И защото "войната е нещо преходно, а музиката - вечна". Неговите "стари кучета" са на около 20 години, а новобранците - свежото попълнение от училищата за пилоти, не се допускат до истинските сражения. На тях им предстои още много да научат и почувстват - и тръпката на боя, и радостта от първата победа над врага, и могъществото на приятелството, споено с кръв, и първата любов, и болката от загубата... Но ще дойде ден, когато и новобранците ще "остареят".
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.