Rust Creek / Ръждивият поток (2019)

Rust Creek / Ръждивият поток (2019)

Rust Creek / Ръждивият поток (2019)
Филми Трилър Драма
108 мин. 5.7 393 510
Choose your prey carefully

Rust Creek / Ръждивият поток (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Трилър, Филми
Режисьор: Джен Макгоуън
Участват: Хърмаяни Корфилд, Денис Дал Вера, Джереми Глейзър, Лора Гъзман, Мика Хауптман, Даниъл Р. Хил, Джон Маршал Джоунс, Джек Кидуел, Шон О'Браян, Джей Поулсън, Вирджиния Шнайдер
Времетраене: 108 мин.
Рейтинг: 5.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6610158/

Амбициозна студентка се загубва по пътя си към интервю за работа. Озовва се дълбоко в гора в Кентъки. Жената трябва да се пази от суровите условия и банда безскрупулни престъпници. Принудена е да се съюзи със странен непознат, незнаейки нищо за намеренията му.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.