Hearts Beat Loud / Сърцето бие силно (2018)

Hearts Beat Loud / Сърцето бие силно (2018)

Hearts Beat Loud / Сърцето бие силно (2018)
Филми Комедия Драма Музикален
97 мин. 6.9 24 521
Music runs in the family.

Hearts Beat Loud / Сърцето бие силно (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Драма, Музикален, Филми
Режисьор: Брет Хейли
Участват: Ник Оферман, Киърси Клемънс, Блайт Данър, Тони Колет, Саша Лейн, Тед Дансън, Алекс Резник, Уил Роджърс, Фейт Логан
Времетраене: 97 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7158430/

На някои хора просто не им върви в живота, убеден е Франк (Ник Оферман), който след края на съвсем кратката си кариера на музикант, става собственик на бързо западащ музикален магазин в Бруклин. На шега двамата с дъщеря му Сам (Киърси Клемънс) решават да направят група, малко преди тя да замине да учи в колеж. Когато песента, която записват, става хит онлайн, Франк е изправен пред много трудна дилема – да се откаже ли от мечтите си да бъде рок звезда, за да може дъщеря му да намери своя собствен път в живота?

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.