Native Son / Роден син (2018)

Native Son / Роден син (2018)

Native Son / Роден син (2018)
Филми Драма
104 мин. 5.5 82 598

Native Son / Роден син (2018)

Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Филми
Режисьор: Рашид Джонсън
Участват: Ник Робинсън, Маргарет Куоли, Кики Лейн, Стефен Хендерсон, Санаа Латън, Дейвид Алан Гриър, Джерод Хайнс, Бил Камп, Барбара Сукова
Времетраене: 104 мин.
Рейтинг: 5.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6566768/

Нов прочит на едноименния роман на Ричард Райт от 1940 г. Младият афроамериканец Бигър Томас – Биг живее с майка си, брат си и сестра си в Чикаго. Има приятелка, само че нещата не са сериозни, косата му е зелена, носи пънкарско яке, пуши трева и се разхожда с пистолет, но отказва предложението на приятел да изкара лесни пари, като обере квартално магазинче. Самоувереният Биг започва работа като шофьор за семейството на заможния бизнесмен Уил Долтън. Мести се в имението им и така се запознава с дъщерята на Долтън Мери – млада жена с изключително прогресивно мислене. Но Биг е замесен в смъртен случай и общността се обръща срещу него.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.