Вторая молодость / Втора младост (2017)

Вторая молодость / Втора младост (2017)

Вторая молодость / Втора младост (2017)
Филми Драма Семеен
100 мин. 5.0 41 161


Година: 2017
Държава: Русия
Жанр: Драма, Семеен, Филми
Режисьор: Максим Субботин
Участват: Алёна Хмельницкая, Евгений Шириков, Дмитрий Ячевский, Прохор Дубравин, Марина Митрофанова, Галина Кашковская, Александр Песков, Анастасия Дубровина, Ольга Богомазова, Илья Сологуб
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 5.0 /10
Последните месеци на годината, след 20 години служба в градската художествена галерия, Ирина решава да напусне работа и да се посвети на дома и семейството. Тя скоро трябва да навърши 45 години, а освен това, преди Нова година, от работа в чужбина, трябва да се да се завърне семейството на голямата й дъщеря. За съжаление, много скоро става ясно, че нейните грижи, не са нужни нито на съпруга й, нито на вече порасналите й дъщери. Ирина се записва да се учи в школата по живопис, за да уплътни изведнъж отворилото се огромно количество свободно време. Там, съдбата я среща с младия и талантлив педагог и художник Максим, който се влюбва в нея … Неусетно, Ирина отговаря на чувствата на младия човек.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.