Торпедоносцы / Торпедоносци (1983)

Торпедоносцы / Торпедоносци (1983)

Торпедоносцы / Торпедоносци (1983)
Филми Драма Военен
96 мин. 7.3 24 621

Торпедоносцы / Торпедоносци (1983)

Година: 1983
Държава: Русия
Жанр: Драма, Военен, Филми
Режисьор: Семен Аранович
Участват: Родион Нахапетов, Алексей Жарков, Андрей Болтнев, Станислав Садалски, Татяна Кравченко, Вера Глаголева, Надежда Лукашевич, Всеволод Шиловский, Сергей Бехтерев, Александр Филипенко .
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0262052/

Филм по мотиви на военните разкази на Юри Герман.
1944. Морски авиационен полк е базиран на малък аеродрум. За летците това е едновременно и фронт, и тил. Те изпълняват бойните си задачи и се връщат при семействата си. Но всеки полет може да се окаже последен...


Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.