Dragged Across Concrete / Озлобени ченгета (2019)

Dragged Across Concrete / Озлобени ченгета (2019)

Dragged Across Concrete / Озлобени ченгета (2019)
Филми Екшън Криминален Драма
159 мин. 7.3 224 775
Those who can't earn a living must find another way to provide

Dragged Across Concrete / Озлобени ченгета (2019)

Година: 2019
Държава: САЩ, Канада
Жанр: Филми, Драма, Криминален, Екшън, Трилър
Режисьор: С. Крейг Залер
Участват: Мел Гибсън, Винс Вон, Дженифър Карпентър, Майкъл Джей Уайт, Дон Джонсън, Лори Холдън, Myles Truitt, Тори Китълс, Лианет Борего, Удо Киер, Томас Кречман, Tattiawna Jones, Fred Melamed
Времетраене: 159 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6491178/

В главните роли ще видим Мел Гибсън и Винс Вон, които ще се превъплътят в полицаи, които се изправят пред неочакван обрат, след като видео с бруталните им методи за саморазправа с престъпницити изтича в медиите. Без да имат право на избор двамата се впускат в подземния свят, където откриват много повече от това, което са очаквали.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.