Die Einsiedler / Отшелници (2017)

Die Einsiedler / Отшелници (2017)

Die Einsiedler / Отшелници (2017)
Филми Драма Европейски
110 мин. 6.9 37 876


Година: 2017
Държава: Австрия, Германия
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Ronny Trocker
Участват: Ingrid Burkhard, Andreas Lust, Hans Peter Hallwachs, Orsolya Tóth, Manfred-Anton Algrang, Peter Mitterrutzner, Florian Eisner, Hannes Perkmann, Christoph Griesser, Lukas Spisser
Времетраене: 110 мин.
Рейтинг: 6.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5061582/

Алберт е отрасъл в изолирана ферма някъде в Алпите. Макар да е преминал 30-те, властната му майка Мариане все още контролира напълно живота му. Без да иска и защото майка му настоява Алберт се мести да живее в близката долина и започва работа в мраморна кариера. Мариане иска да го предпази от бедния и самотен живот в планината и дори е готова да се откаже от връзката помежду им, за го откъсне от традициите във фермата. Като изгонено от територията си животно Алберт продължава тайно да се връща в планината.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.