Desert Hearts / Опустошени сърца (1985)

Desert Hearts / Опустошени сърца (1985)

Desert Hearts / Опустошени сърца (1985)
Филми Драма Романтичен
91 мин. 7.0 18 625
In 1959, Vivian Bell came to Reno, Nevada for a quick divorce. Of all the people she met there, the one who surprised her the most was herself.

Desert Hearts / Опустошени сърца (1985)

Година: 1985
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Романтичен, Филми
Режисьор: Дона Дейч
Участват: Хелън Шейвър, Одра Линдли, Патриша Шарбоне,  Андра Ейкърс, Дин Батлър, Гуен Уелс, Джеймс Стейли
Времетраене: 91 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0089015/

Университетската преподавателка Вивиан Бел заминава за Рино, щата Невада, за да уреди развода със съпруга си. В чуждия и непознат Запад Вивиан се запознава с Кай - младата и свободолюбива дъщеря на собственичката на ранчото, в което Вивиан отсяда. Въпреки разликата във възрастта им двете намират общ език и се сближават. Опитвайки се да осмисли неуспешния си брак, Вивиан неусетно се оказва на прага на нова връзка. Но този път всичко е различно, плашещо и непознато, защото чувствата, които започва да изпитва са насочени към Кай.
Филмът е екранизация по романа на Джейн Рул - Desert of the Heart.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.