Ted - Show Me Love / Тед - покажи ми любов (2018)

Ted - Show Me Love / Тед - покажи ми любов (2018)

Ted - Show Me Love / Тед - покажи ми любов (2018)
Филми Драма Скандинавски Биографичен Музикален
120 мин. 7.2 25 117

Ted - Show Me Love / Тед - покажи ми любов (2018)

Година: 2018
Държава: Швеция
Жанр: Биографичен, Драма, Музикален, Филми
Режисьор: Hannes Holm
Участват: Хана Алстрьом, Адам Палсон, Happy Jankell, Jonas Karlsson, Lotta Ramel, Maria Kulle, Tove Edfeldt, Johan Hedenberg, Peter Viitanen, Fredrik Hiller, Джонас Бейн, Анджелина Хакансън, Дан Джохансън
Времетраене: 120 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6204018/

През 70-те години в Швеция фолк-поп певецът Тед Гардестад се превръща в звезда с шеметна скорост. Едва на 16 години той издава първия си сингъл, записан и съвършено миксиран от продуцентите на ABBA с беквокали от Ани-Фрид и Агнета. Но с нарастването на успеха растат и конфликтите, като например с брат му, който смята, че Тед го пренебрегва заради славата. Освен това гласовете в главата на Тед го тласкат все по-далеч от реалността. „Тед - покажи ми любов“ е истинската история на шведската поп звезда, разказана по емоционален и колоритен начин от Ханес Холм. Певецът и актьор Адам Полсон се справя майсторски с главната роля, а лентата веднага се превръща в хит в Швеция, защото музиката на Тед Гардестад е култова в скандинавската държава дори днес.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.