La voz dormida / Спящият глас (2011)

La voz dormida / Спящият глас (2011)

La voz dormida / Спящият глас (2011)
Филми Драма Европейски
128 мин. 7.4 47 062

La voz dormida / Спящият глас  (2011)

Година: 2011
Държава: Испания
Жанр: Филми, Драма, Европейски
Режисьор: Бенито Замбрано
Участват: Инма Куеста, Мария Леон, Даниел Олгин, Ампаро Вега Леон, Тереза  Кало
Времетраене: 128 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1688649/

Мадрид, 1940 г. Генерал Франко и армията му са завзели властта, но не са доволни от победата си. Те искат да унищожат всичките си противници. Репресиите са станали част от живота на Испания. Ортенсия е бременна, но е арестувана и пратена в затвора. Тя е осъдена на смърт, защото е помагала на съпруга си Фелипе, който все още е част от съпротивителното движение срещу Франко. Екзекуцията й ще се извърши, след като роди. Сестра й Пепина пристига от Кордоба, за да се грижи за нея. По време на престоя си в Мадрид Пепина постепенно става връзката между затворниците и бойците от съпротивата. Тя трудно възприема новата си роля, но скоро се влюбва в Паулино – един от съратниците на Фелипе.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.