First Reformed / Първата реформа (2017)

First Reformed / Първата реформа (2017)

First Reformed / Първата реформа (2017)
Филми Трилър Драма Мистерия
113 мин. 7.1 135 949

First Reformed / Първата реформа (2017)

Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Трилър, Филми
Режисьор: Пол Шрейдър
Участват: Итън Хоук, Аманда Сейфрид, Седрик Дъ Ентъртаинър, Майкъл Гастон, Виктория Хил, Филип Етингър, Джоузеф Антъни Джерез
Времетраене: 113 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6053438/

„First Reformed” разказва за бивш военен и настоящ свещеник (Хоук), който докато страда от смъртта на сина си, започва да разкрива нелицеприятните тайни и неетичните връзки на неговата църква със сенчести компании. Сейфрид е в ролята на наскоро овдовяла жена, която се сприятелява с героя на Хоук.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.