King of Thieves / Кралят на крадците (2018)

King of Thieves / Кралят на крадците (2018)

King of Thieves / Кралят на крадците (2018)
Филми Криминален Драма Европейски
108 мин. 5.6 237 583
Един сейф. Милиони за крадене. Една голяма пенсия.

King of Thieves / Кралят на крадците (2018)

Година: 2018
Държава: Великобритания
Жанр: Криминален, Драма, Европейски, Филми
Режисьор: Джеймс Марш
Участват: Майкъл Кейн, Майкъл Гамбън, Чарли Кокс, Рей Уинстън, Джим Бродбент, Том Кортни, Франческа Анис, Пол Уайтхаус, Кели Шърли, Марта Хау-Дъглас
Времетраене: 108 мин.
Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5789976/

Възможно ли е банда сърдити старчета да организират най-големия обир в историята на Великобритания? Колкото и да звучи невероятно, именно това се случва в този филм, проследяващ хрониката на събитията от преди години. Престъплението е впечатляващо, защото са откраднати бижута на стойност 200 милиона паунда от сейфовете на компанията Hatton Garden. Още по-впечатляваща е възрастта на извършителите – доста над пенсионната. Но те все пак са истински професионалисти или почти, някои вече не дочуват, но действията им са наистина перфектни, а и избират подходящото време – един дълъг уикенд около Великден.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.