Rock Steady Row / Редът в "Рок Стеди" (2018)

Rock Steady Row / Редът в "Рок Стеди" (2018)

Rock Steady Row / Редът в "Рок Стеди" (2018)
Филми Драма
77 мин. 5.1 27 224

Rock Steady Row / Редът в "Рок Стеди" (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Филми
Режисьор: Тревор Стивънс
Участват: Исак Ализма, Джордан Кевин Алън, Маркъс Блейк, Николас Бустаманте, Джейк Колинс, Джулиан Фей Конър, Джои Де Феличе, Кели Пасх, Ели Мари Евънс, Кристофър Герс
Времетраене: 77 мин.
Рейтинг: 5.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6095486/

Когато интровертен младеж пристига в кампуса на университета „Рок Стеди“ той установява, че студентската общност е контролирана и ръководена от две воюващи фракции: Капа Брутус Омега и Висшето общество. Скоро велосипедът му е откраднат за целите на най-сериозния източник на финанси за двете братства – пазара на колела втора ръка. Осъзнавайки, че университетът е по-скоро зона на бойни действия отколкото храм на науката, първокурсникът използва острия си ум и комбинативност, за да манипулира враждуващите фракции и да си върне откраднатия велосипед.
[media=http://www.youtube.com/watch?v=w5-ZoaMIKsw]
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.