An Invisible Sign / Невидим знак (2010)

An Invisible Sign / Невидим знак (2010)

An Invisible Sign / Невидим знак (2010)
Филми Комедия Драма БГ Аудио Семеен
96 мин. 5.4 62 652
Count on the unexpected.

An Invisible Sign / Невидим знак (2010)

Година: 2010
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Драма, Семеен, Филми
Режисьор: Мерилин Агрело
Участват: Джесика Алба, Бейли Мадисън, Джей Кей Симънс, Крис Месина, Соня Брага, Блайт Ауфарт, Джон Шеа, Ашли Аткинсън, Мерилуис Бърк, Софи Ниуейд, Джоана Адлър
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 5.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1212454/

Мона Грей е 20-годишна самотница, която като дете се вглъбява в математиката като за спасение, след като баща й се разболява. Сега като възрастен, Мона преподава този предмет и се старае да помогне на учениците си да преживеят собствените си кризи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.