The Little Stranger / Малкият непознат (2018)

The Little Stranger / Малкият непознат (2018)

The Little Stranger / Малкият непознат (2018)
Филми Ужаси Драма Мистерия
111 мин. 5.6 80 954
Тези заблуди са заразни

The Little Stranger / Малкият непознат (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: Ирландия, Великобритания, Франция
Жанр: Драма, Ужаси, Мистерия, Филми
Режисьор: Лени Ейбрахамсън
Участват: Рут Уилсън, Домнал Глисън, Уил Пултър, Шарлот Рамплинг, Джош Дилан, Ана Мадли, Лорни Макфейдън, Кейт Филипс, Тим Плестър, Хари Хадън-Патън
Времетраене: 111 мин.
Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6859762/

Доктор Фарадей, син на прислужница, си е изградил добро име на доктор, известен в цялата страна. През дългото и горещо лято на 1948 година е повикан при пациент в имението, където някога е работила майка му. Имението е собственост на фамилия Айърс от повече от два века. Но сега е в упадък и обитателите му - майка, син и дъщеря - са тормозени от нещо много злокобно.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.