Spider-Man / Спайдър-мен (2002)

Spider-Man / Спайдър-мен (2002)

Spider-Man / Спайдър-мен (2002)
Филми Екшън Фантастика Приключенски
121 мин. 7.3 341 933
Човека паяк

Spider-Man / Спайдър-мен (2002)

Година: 2002
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Фантастика, Приключенски
Режисьор: Сам Рейми
Участват: Тоби Магуайър, Клиф Робъртсън, Кирстен Дънст, Уилям Дефо, Роузмари Харис, Джеймс Франко
Времетраене: 121 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0145487/

Касовият хит на Columbia Pictures "Спайдър-мен" спечели повече от 820 млн. долара от световното си разпространение през лятото на 2002 г. и се нареди на пето място по приходи в историята на Америка. “Спайдър-мен” е базиран на класическия герой от комиксите на “Marvel”.

Творението на Стан Лий и художника на “Marvel” Стийв Дитко Спайдър-мен се появява за първи път през 1962 г. в последния брой на западащата поредица Amazing Fantasy. Героят прави толкова силно и незабавно впечатление на читателите, че Amazing Fantasy е преименувана на Amazing Spiderman и започва да излиза отново през март 1963 г. Оттогава насам, името на Спайдър-мен е станало познато навсякъде по света, а самият той се е превърнал в един от най-популярните супергерои на всички времена.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.