Krrish 3 / Криш супергероя 3 (2013)

Krrish 3 / Криш супергероя 3 (2013)

Krrish 3 / Криш супергероя 3 (2013)
Филми Екшън Фантастика Драма Индийски
152 мин. 5.3 41 065

Krrish 3 / Криш супергероя 3 (2013)

Година: 2013
Държава: Индия
Жанр: Филми, Екшън
Режисьор: Rakesh Roshan
Участват: Hrithik Roshan, Priyanka Chopra, Rajpal Yadav, Kangana Ranaut, Vivek Oberoi, Sachin Khedekar, Arif Zakaria, Asif Basra, Amitabh Bachchan, Sameer Ali Khan, Rakhee Tandon
Времетраене: 152 мин.
Рейтинг: 5.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1029231/

Филмът продължава историята на супергероя Кришна Мерха, познат на всички като Криш. След като се пребори с безмилостния доктор Сидхант Ария и върна баща си Рохит от света на мъртвите Криш се е отдал на семейния живот със своята съпруга Прия. Докато Криш се опитва да балансира семейните задължения с живота си на супергерой баща му използва научните си знания за да помага на обществото. Точно когато двамата са на път да свикват със своето по-спокойно ежедневие в другия край на света започва да се надига зловеща сила, която предвещава смърт, страх и унищожение. Жестокият гений Каал успява да създаде своя собствена армия от смъртоносни същества с чиято помощ той се надява да превземе целия свят. Когато планът му влиза в сила Криш и Рохит се оказват в центъра на кризисна ситуация с епични пропорции. За да се преборят с Каал и подчинените му Криш и Рохит обединяват сили и се впускат в мащабна битка от която зависи бъдещето на всички хора на Земята.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.