1, 2, 3, voleurs / Преследването (2011)

1, 2, 3, voleurs / Преследването (2011)

1, 2, 3, voleurs / Преследването (2011)
Филми Трилър Криминален Драма Европейски
95 мин. 5.5 32 348

1, 2, 3, voleurs / Преследването (2011)

Година: 2011
Държава: Франция
Жанр: Криминален, Драма, Трилър, Европейски, Филми
Режисьор: Gilles Mimouni
Участват: Isabelle Carre, Nicolas Cazale, Olivier Sitruk, Reda Kateb, Laurent Bateau, Karim Leklou, Abraham Belaga, Steve Tran, Salem Kali, Diouc Koma
Времетраене: 95 мин.
Рейтинг: 5.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2110386/

Луис открадва собствения си ван с пет милиона евро. За Ема и Сам, негови приятели и адвокати от детството, е време за избор: да защитават Луис в памет на добрите им времена в миналото или да му позволят да се изправи пред отговорността за неговите действия.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.