A Simple Favor / Лесна услуга (2018)

A Simple Favor / Лесна услуга (2018)

A Simple Favor / Лесна услуга (2018)
Филми Комедия Криминален Драма
117 мин. 7.0 266 977
Can you keep a secret?

A Simple Favor / Лесна услуга (2018)

Година: 2018
Държава: Канада, САЩ
Жанр: Филми, Трилър, Криминален, Мистерия, Комедия, Драма
Режисьор: Пол Фийг
Участват: Ана Кендрик, Блейк Лайвли, Хенри Голдинг, Линда Карделини, Рупърт Френд, Ерик Джонсън, Джийн Смарт, Сара Бейкър, Кели Маккормак
Времетраене: 117 мин.
Рейтинг: 7.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7040874/

Стефани е майка и влогър, която иска да разбере истината за най-добрата си приятелка Емили, която внезапно е изчезнала от малкото градче. В разследването на Стефани се включва и мъжът на Емили – Шон. Трилър, изпълнен с обрати и предателства, тайни и откровения, любов и лоялност, убийство и отмъщение.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.