The Limit Of / Предел (2018)

The Limit Of / Предел (2018)

The Limit Of / Предел (2018)
Филми Трилър Драма Европейски
89 мин. 6.6 98 851


Година: 2018
Държава: Ирландия
Жанр: Филми, Трилър, Драма, Европейски
Режисьор: Alan Mulligan
Участват: Laurence O'Fuarain, Sarah Carroll, Ally Ni Chiarain, Sonya O'Donoghue, Tom Lawlor
Времетраене: 89 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4659710/

Джеймс Алън е човек, който държи нещата под контрол. Живее сам, работи в банка и прави всичко по силите си, за да се грижи за овдовялата си майка. Той обаче не знае, че банката, за която работи, се готви да отнеме дома на майка му. Когато стресът взима превес и се стига до семейна криза, Джеймс започва да поставя под въпрос целия си живот и да вижда безскрупулната и манипулативна машина зад външния блясък на банковия свят. Той решава да действа. Междувременно Алисън Ленард - неговата красива колежка, има свой собствен план, който я противопоставя с Джеймс. Действията й предизвикват спирала от измами, отмъщение и смърт. Филмът изследва границите, наложени от собствените ни избори - тези за кариера, желания, нужди и дори любов.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.