Doppelganger / Двойник (1993)

Doppelganger / Двойник (1993)

Doppelganger / Двойник (1993)
Филми Трилър Ужаси
104 мин. 3.9 30 809
In every good, there is evil. In Holly Gooding there is something worse. Much worse.
Doppelganger / Двойник (1993)

Doppelganger / Двойник (1993)

Година: 1993
Държава: САЩ
Жанр: Трилър, Ужаси
Режисьор: Ави Нешър
Участват: Дрю Баримор, Джордж Нюбърн, Денис Кристофър, Лесли Хоуп, Сали Келерман, Джордж Махарис, Питър Добсън, Карл Бреслър, Дан Шор, Джейд Баримор
Времетраене: 104 мин.
Рейтинг: 3.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0106753/

Животът на красивата, чаровна и срамежлива Холи Гудинг се превърна в кошмар.Полицията я обвинява в бруталното убийство на майка и.А тя е убедена ,че гое извършило същество,което прилича на нея,като две капки вода.Призрачен двойник,който чувства само омраза и желае само едно нещо-да убие Холи и да узурпира личността и.За постигането на целта си,съществото не се спира пред нищо.Но никой не вярва на историята на Холи. Нито полицията, нито терапевта и д-р Хелър, нито новия и приятел, младия писател Патрик Хайсмит.Дали тя е с умът си и наистина ли я преследва зъл демон..?
Doppelganger / Двойник (1993)Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.