L'inferno fuori / Краят? (2018)

L'inferno fuori / Краят? (2018)

L'inferno fuori / Краят? (2018)
Филми Трилър Ужаси
100 мин. 5.3 152 528

L'inferno fuori / Краят? (2018)

Година: 2018
Държава: Италия
Жанр: Филми
Режисьор: Daniele Misischia
Участват: Alessandro Roja, Carolina Crescentini, Euridice Axén, Claudio Camilli, Benedetta Cimatti, Bianca Friscelli, Roberto Scotto Pagliara, Marco Manetti, Daniele Nisi
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 5.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7085842/

Клаудио Верона е млад и циничен бизнесмен. Денят, в който има важна среща с клиент в своя офис, той засяда в асансьора. Скоро тази досадна пречка се превръща в кошмар. Смъртоносен вирус се разпространява и заразява хората, като ги кара да бъдат изключително опасни и агресивни. Решен да се измъкне от тясното пространство Клаудио осъзнава, че в момента асансьорът е най-безопасното място в града.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.