Race to Witch Mountain / Планината на Вещиците (2009)

Race to Witch Mountain / Планината на Вещиците (2009)

Race to Witch Mountain / Планината на Вещиците (2009)
Филми Екшън Приключенски БГ Аудио Семеен
98 мин. 5.7 189 208
The race is on

Race to Witch Mountain / Планината на Вещиците (2009)

Година: 2009
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Приключенски, Семеен, БГ Аудио
Режисьор: Анди Фикман
Участват: Том Евърет Скот, Анасофия Роб, Киаран Хиндс, Гари Маршал, Карла Гуджино, Дуейн Джонсън - Скалата, Кристин Лейкин, Крис Маркуит, Александър Лудвиг
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 5.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1075417/

Има едно тайно място в средата на пустинята Невада, за което от години се носят слухове и което остава загадъчно с необяснимите си феномени и странни видения. То се нарича Планината на вещиците. Шофьор на такси от Лос Анджелис (Дуейн Джонсън) внезапно се оказва въвлечен в мистериозно приключение, когато две деца с необичайни паранормални способности се качват на неговото такси.Когато разбират, че единственият им шанс да спасят света си е в разкриване на тайните на Планината на вещиците, те започват трескава надпревара с правителството, мафията и дори извънземните, които се опитват да ги спрат с всички възможни средства. "Планината на вещиците"е забавно и вълнуващо приключение с невероятни специални ефекти.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.