Los abrazos rotos / Прекършени прегръдки 2009

Los abrazos rotos / Прекършени прегръдки 2009

Los abrazos rotos / Прекършени прегръдки 2009
Филми Трилър Драма
127 мин. 7.2 39 328

Los abrazos rotos / Прекършени прегръдки 2009

Година: 2009
Държава: Испания
Жанр: Драма, Трилър
Режисьор: Педро Алмодовар
Участват: Пенелопе Крус, Анхела Молина, Рубен Охандино, Алехо Саурос, Карлос Леал, Марта Аледо, Хосе Луис Гомез, Бланка Портийо, Луис Омар
Времетраене: 127 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0913425/

Човек на изкуството в главната роля, Пенелопе Круз, гейове, инцидент и убийствен саундтрак…

Всичко това е характерно за филмите на Алмодовар. В „Broken Embraces” имаме и бонус – Роси де Палма, чийто външен вид е толкова характерен, че само мигновената й поява ни връща назад във времето към „Кика” и „Жени на ръба на нервна криза”.

Филмите на Алмодовар не могат да бъдат определяни като добри или лоши, те са много добри и по-малко добри. А когато има Пенелопе Круз в актьорския състав, те със сигурност са в графата - шедьоври. В „Broken Embraces” актрисата е в главната роля.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.