Franklyn / Франклин (2008)

Franklyn / Франклин (2008)

Franklyn / Франклин (2008)
Филми Фантастика Драма Фентъзи
98 мин. 6.2 49 939
Reality is a state of mind.

Franklyn / Франклин (2008)

Година: 2008
Държава: Франция, Великобритания
Жанр: Филми, Фантастика, Драма, Фентъзи
Режисьор: Джералд МакМороу
Участват: Ева Грийн, Раян Филип, Сам Райли, Ричард Койл, Дежй Фулър, Джейни Голд, Бърнард Хил, Арт Малик, Марк Уингет
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0893402/

Освежаващо амбициозен за дебютен британски игрален филм, Франклин е градска приказка, която успешно съчетава находчиво разказване и наситена визия. Действието във филма се развива между съвременен Лондон и футуристичния град Междувременно, където властва религията. Лентата проследява съдбите на четирима герои: Джонатан Прийст - атеист, доброволец за поддържане на обществения ред, който се е заклел да отмъсти на водача на град Междувременно; Емилия - привилегирована млада художничка, чиито трудни взаимоотношения с майка й подхранват цинизма и депресивността й; Майло - чувствителен младеж, който страда от любовна мъка, и Питър - дълбоко религиозен човек, дошъл в Лондон да търси изгубения си син, измъчен ветеран от войната в Залива.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.