Twisted / Измамa (2004)

Twisted / Измамa (2004)

Twisted / Измамa (2004)
Филми Криминален Драма Мистерия
97 мин. 5.2
Every murder has a mark.

Twisted / Измамa (2004)

Година: 2004
Държава: САЩ, Германия
Жанр: Филми, Криминален, Драма, Мистерия
Режисьор: Филип Кауфман
Участват: Ашли Джъд, Анди Гарсия, Самюел Л. Джаксън
Времетраене: 97 мин.
Рейтинг: 5.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0315297/

Полицейският офицер Джесика Шепърд (Ашли Джъд) е преместена в отдел убийства и повишена в детектив инспектор. Първият й голям случай е разследване на убийство на мъж, с когото се е срещала. На следващия ден е открит друг убит, със същата рана от цигара на ръката си и той също се е срещал с Джесика. Полицията започва издирването на човек, убиващ мъжете, с които тя е излизала. Джесика започва да сънува своето минало и отваря кутия, принадлежала на баща й. Той е бил полицейски офицер, който полудява и убива жена си, любовниците й и накрая - себе си. Неговият партньор и по-късно полицейски комисар (Самюел Л. Джексън) повишава Джесика и я научава на всичко, свързано с полицейската работа...

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.