Saving Neta / Спасяването на Нета (2016)

Saving Neta / Спасяването на Нета (2016)

Saving Neta / Спасяването на Нета (2016)
Филми Драма
90 мин. 7.1 24 006
Four women. Four days. One man. One year.


Година: 2016
Държава: Израел
Жанр: Филми, Драма
Режисьор: Nir Bergman
Участват: Rotem Abuhab, Emma Alfi Aharon, Naama Arlaky, Benny Avni, Noam Frank, Kim Gordon, Eli Gorenstein, Irit Kaplan, Nuria Dina Lozinsky, Kobi Maor, Bat-Elle Mashian, Neta Riskin, Noam Rotem
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5261088/

Работата на самотната майка Далия е да слуша останалите. Тя усеща, че губи контрол над живота си, защото не може да чуе дори собствената си дъщеря. Рути иска с приятелката си да имат дете, но не може да разкрие истинската си същност на майка си. Бракът на Мири е в труден период, но нито тя, нито съпругът й могат да намеря думите, за да кажат истината на децата им. След като успява да избяга от бремето на семейните взаимоотношения, Шарона се връща у дома от Америка за погребението на майка си и най-неочаквано е принудена на поеме отговорностите, от които бяга. Четири жени, в чийто живот цари хаос, срещат мистериозен непознат, Нета. Неговите честност и ранимост ще им помогнат да се сближат с любимите си хора, със семействата си.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.