Clash of the Titans / Сблъсъкът на титаните (2010)

Clash of the Titans / Сблъсъкът на титаните (2010)

Clash of the Titans / Сблъсъкът на титаните (2010)
Филми Екшън Приключенски Фентъзи БГ Аудио
106 мин. 5.8 283 925
Titans will clash.

Clash of the Titans / Сблъсъкът на титаните (2010)

Година: 2010
Държава: САЩ, Великобритания
Жанр: Филми, Екшън, Приключенски, Фентъзи, БГ Аудио
Режисьор: Луис Летериер
Участват: Пийт Постълуейт, Мадс Микелсен, Сам Уортингтън, Джема Артъртън, Джейсън Флеминг, Ралф Файнс, Изабела Мико, Дани Хюстън, Люк Евънс, Лиъм Нийсън
Времетраене: 106 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0800320/

Войната между боговете е на път да разруши света. Героят Персей (Сам Уортингтън), роден от боговете, но отгледан от хората, отчаяно и безуспешно се бори срещу Хадес (Ралф Файнс), злия бог на подземното царство, за да спаси семейството си.

След като вече не му е останало нищо за губене, Персей тръгва на последна отчаяна мисия срещу злия бог, за да предотврати възможността той да получи сила от Зевс (Лиъм Нийсън) и да отприщи ад на земята!

Персей повежда своята армия надълбоко в забраненото подземно царство, където се изправя срещу демони и зверове!

Там той би оцелял САМО ако приеме божественото си начало, проумее вярата си и създаде СВОЯ собствена съдба!

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.