Van Helsing / Ван Хелсинг (2004)

Van Helsing / Ван Хелсинг (2004)

Van Helsing / Ван Хелсинг (2004)
Филми Екшън Приключенски Фентъзи БГ Аудио
131 мин. 5.9 299 657
The One Name They All Fear.

Van Helsing / Ван Хелсинг (2004)

Година: 2004
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Приключенски, Фентъзи, БГ Аудио
Режисьор: Стивън Зомърс
Участват: Кевин Дж. О'Конър, Хю Джакман, Кейт Бекинсейл, Ричард Роксбърг, Дейвид Уенам, Уил Кемп, Шулер Хенсли
Времетраене: 131 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0338526/

Дълбоко в горите на Карпатия се простира мистериозната и митична Трансилвания - свят, който винаги е бил обитаван от злото, където заплахата се надига със залеза на слънцето, и където, чудовищата, бродещи из най-страшните кошмари на човек, оживяват.

Зрителите ще се потопят в образен, свръхестествен, но изглеждащ прекалено реален свят на неповторимото творение на Зомърс, в което действието се развива в Лондон, Рим, Париж и Трансилвания от ХІХ в., там, където човечеството е в непрекъсната заплаха от превъплъщаващото се зло: чудовища, надживели няколко поколения, неподвластни на многобройните атаки на обречени смели души.

В ръцете на Зомърс, Дракула, Чудовището на Франкенщайн, Човекът-вълк и други са умело пресъздадени като достойни наследници на класическите си предшественици. Отдавайки значимото на завещаните класически образи, Зомърс ги претворява за следващото кино-поколение.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.