The Crucible / Лов на вещици (1996)

The Crucible / Лов на вещици (1996)

The Crucible / Лов на вещици (1996)
Филми Драма Исторически
124 мин. 6.8 44 853
Arthur Miller's timeless tale of truth on trial.

The Crucible / Лов на вещици (1996)

Година: 1996
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Исторически
Режисьор: Никълъс Хитнър
Участват: Уинона Райдър, Пол Скофийлд, Даниел Дей Луис, Джоан Алън, Франсиз Конрой, Франсис Конрой, Артър Милър, Робърт А. Милър, Никълъс Хайтнър
Времетраене: 124 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0115988/

Краят на 17-ти век. В Салем група момичета се увличат в игра на заклинания-любовни магии, желаейки да привлекат внимението на младежите от градчето. Но едно от тях ги плаши и принуждава да твърдят пред всички, че са видели Сатаната, който ги е посветил в ритуалите си. Местните свещеници и земевладелците решават, че някой е накарал момичетата да се отдадат на тази игра, заплашваща да ги превърне във вещици. Едно от тях, Абигайл е увлечено от женения мъж Проктър и решава да обвини за всички беди невинната му съпруга Елизабет. Развихря се психоза за "лов на вещици". Признаващите своята невинност биват екзекутирани. Тези, които мълчат, са затваряни и измъчвани, а страхливите, които веднага признават вината си, излизат на свобода.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.