Hard Rain / Порой (1998)

Hard Rain / Порой (1998)

Hard Rain / Порой (1998)
Филми Екшън Трилър Криминален БГ Аудио
97 мин. 5.8 54 886
In the worst storm in living memory, one guard stands between five men and three million dollars.

Hard Rain / Порой (1998)

Година: 1998
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Трилър, Криминален, БГ Аудио
Режисьор: Майкъл Саломон
Участват: Крисчън Слейтър, Морган Фрийман, Ранди Куейд, Мини Драйвър, Едуард Аснър, Майкъл Кориджан, Рики Харис, Марк Ролстън, Питър Мурник, Уейн Дювал, Бети Уайт, Рей Бейкър
Времетраене: 97 мин.
Рейтинг: 5.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0120696/

Малко градче е наводнено от огромна река, минаваща покрай него. Жителите му са напуснали домовете си. Милионите в брой от банката са връчени на охранителна кола, управлявана от Том (Слейтър) и чичо му Чарли. Група бандити, водена от Джим (Фриймън), са готови за своя голям удар, който ще е охранителната кола, след което ще се пенсионират. Но Том не мисли да даде парите толкова лесно!

Следват престрелки и битки за ''мокрите пари'' в потопеното градче, където Том не знае на кого може да се довери, кой е на негова страна и кой иска да го убие, за да прибере парите за себе си!

Беглецът охранител Том, бандитите по дирите му, искащи парите, корумпиран шериф и подчинените му са готови на всичко, за да се докопат до парите... Затегнете коланите! Екшънът започва!

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.