Cold Zone / Студена зона (2017)

Cold Zone / Студена зона (2017)

Cold Zone / Студена зона (2017)
Филми Екшън Фантастика Фентъзи
85 мин. 3.2 194 874

Cold Zone / Студена зона (2017)

Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Фантастика, Фентъзи
Режисьор: John MacCarthy
Участват: Steve Bacic, Daniel Boileau, Martin Cummins, Sarah Desjardins
Времетраене: 85 мин.
Рейтинг: 3.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6516590/

Задава се буря. Непредвидима. Неизмерима. Убийствена. Колко хора могат да бъдат спасени, ако няма как светът да бъде предупреден за бедствието? И колко жертви трябва да бъдат направени, за да бъдат спасени още човешки животи?

Роджър и Кандис са на ежегодното си работно пътуване, но тази година за пръв път с тях е и синът им Джордан. На пръв поглед всичко върви чудесно и ще протече по план, но коварният север им е подготвил смъртоносна изненада...

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.