Iron Eagle 2 / Железен Орел 2 (1988)

Iron Eagle 2 / Железен Орел 2 (1988)

Iron Eagle 2 / Железен Орел 2 (1988)
Филми Екшън Военен БГ Аудио
105 мин. 3.6 49 083

Iron Eagle 2 / Железен Орел 2 (1988)

Година: 1988
Държава: Израел, Канада
Жанр: Екшън, Трилър, Военен, Драма, Филми
Режисьор: Сидни Дж. Фюри
Участват: Луйс Госет Младши, Марк Хъмфри, Стюарт Марголин, Алан Скарф, Шарън Брандън
Времетраене: 105 мин.
Рейтинг: 3.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0095382/

„Железен орел 2“ е филм в жанр екшън, който разказва за съвместна съветско-американска акция с цел унищожаване на мишена в неназована държава от Близкия изток. Екипът е ръководен от полковника от Американските военновъздушни сили Чарлз „Чапи“ Синклер (Луис Госет младши). Държавата в Близкия изток е под прицела на ядрени междуконтинентални балистични ракети, изпращани орт двете суперсили. В същотпо време в екипа настъпват спорове, породени от политическото съперничество и културните различия на двете страни. Пилотът от Американските военновъздушни сили капитан Мат „Куп“ Купър (Марк Хъмфри), бивш другар на Дъг Мастърс (Джейсън Гедрик), е важна част от екипа като командир на полетите. Филмът печели 10 497 324 долара.
„Железен орел 2“ е сниман в Израел. Снимачните площадки са близо до база на Израелските военновъздушни сили близо до Хайфа, в пустините, планините и по брега на Мъртво море. Пилоти от Израелските военновъздушни сили изпълняват въздушните маневри във филма.
„Железен орел 2“ е продължение на филма от 1986 „Железен орел“ http://zamunda.se/details.php?id=126781

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.