Bloody Mama / Кървава майка (1970)

Bloody Mama / Кървава майка (1970)

Bloody Mama / Кървава майка (1970)
Филми Криминален Драма
90 мин. 5.6 24 926
You gotta' believe... You gotta' have faith... But first, you gotta' get rid of the witnesses!

Bloody Mama / Кървава майка (1970)

Година: 1970
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Филми, Филми, Драма
Режисьор: Роджър Корман
Участват: Шели Уинтърс, Пат Хингъл, Дон Страуд, Дайан Варси, Брус Дърн, Клинт Кимброу, Робърт де Ниро
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 5.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0065481/

Филмът е вдъхновен от истински случай. Кейт Бейкър обича своите четирима сина и би направила всичко за тях. В опита си да подобри живота им тя ги тласка към яростни действия, в които има банков обир, убийство, отвличане. Този поразителен филм от 70-те години на миналия век изследва Злото в неговите най-първични форми и се гледа с интерес и днес. Това е истинска гангстерска история, разказана без никакъв романтизъм. Зли хора правят лоши неща, правят ги, защото са глупави дегенерати.

Няма социален коментар и това е било най-доброто художествено решение, което режисьор и сценарист са могли да направят. Защото само тоталната незаинтересованост на обществото може да позволи на подобни хора да "ползват от свободата си", превръщайки се в наказателен взвод и това да бъде единственото "образователно средство" което познават. Смесицата от документално наблюдение и игрални елементи е дискретно и елегантно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.