Hemingway and Gellhorn / Хемингуей и Гелхорн (2012)

Hemingway and Gellhorn / Хемингуей и Гелхорн (2012)

Hemingway and Gellhorn / Хемингуей и Гелхорн (2012)
Филми Драма Романтичен
155 мин. 6.1
We were good in war. And when there was no war, we made our own.

Hemingway and Gellhorn / Хемингуей и Гелхорн (2012)

Година: 2012
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Драма, Романтичен
Режисьор: Филип Кауфман
Участват: Никол Кидман, Клайв Оуен, Паркър Поузи, Робърт Дювал, Родриго Санторо, Тони Шалуб, Моли Паркър, Питър Койот, Кони Нилсън
Времетраене: 155 мин.
Рейтинг: 6.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0423455/

"Хемингуей и Гелхорн" разказва за една от най-вълнуващите любовни истории на миналия век – страстната връзка и бурния брак на великия писател Ърнест Хемингуей и военната кореспондентка Марта Гелхорн в годините на Испанската Гражданска война и след това.

Магнетизмът и на двамата ги въвежда в социални кръгове от ранга на холивудския елит, литературната аристокрация на епохата и първото семейство на САЩ. Като очевидци на историята, те отразяват важните конфликти на своето време, но единствената война, която губят, е тази между тях самите.

Награди и номинации:
Награда „Еми“ за музика за ТВ филм
Кан – Извън конкурса
13 номинации за „Еми“ – за най-добър ТВ филм, режисура, актьор на Клайв Оуен, актриса на Никол Кидман, поддържащ актьор на Дейвид Стратеърн, операторско майсторство, монтаж, сценография, костюми, звук, звуков монтаж, грим и визуални ефекти.

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.