Live by the Fist / Живот с юмруци (1993)

Live by the Fist / Живот с юмруци (1993)

Live by the Fist / Живот с юмруци (1993)
Филми Екшън Драма БГ Аудио
77 мин. 4.6 35 689


Година: 1993
Държава: САЩ, Филипините
Жанр: Филми, Екшън, Драма, БГ Аудио
Режисьор: Сирио Сантяго
Участват: Джери Тримбъл, Джордж Такей, Тед Маркланд, Лаура Албърт, Вик Диаз, Роми Диаз, Роланд Дантес
Времетраене: 77 мин.
Рейтинг: 4.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0107430/

Главният герой - световният шампион по кикбокс Джери Тримбъл "Златното момче" играе ролята на морския пехотинец Джон Мерил, затворен за убийство, което не е извършил. Зад решетките той открива как се живее в най-варварския затвор. Това е свят на хора, които, за да оцелеят, трябва да се бият, да се ритат, да се убиват. Когато Мерил се сприятелява с възрастен затворник и отказва да изпълни кървавия ритуал в затвора, той е осъден да умре от ръката на жестокия вожд на затвора Кхан. Принуден да се отрече от своята Зен - философия за ненасилие, той трябва да живее за да се самоотбранява, да живее като действа чрез юмруците си.  

Изглежда ползвате разширение за блокиране на реклами “Adblock”
Моля спрете Вашето “Adblock” разширение или добавeте сайта ни като изключение
за да гледате филми свободно от него.
Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях. Благодарим ви за разбирането!
Как да добавя изключение за сайта в моето “Adblock” разширение?
Adblock
Adblock Plus
uBlock Origin
1. Натиснете върху иконката на Adblock в горния десен ъгъл.
2. От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта".
3. Ще се появи нов прозорец в който трябва да натиснете върху "Изключи". Страницата ще се презареди. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

1. Натиснете върху иконката на uBlock Origin в горния десен ъгъл.
2. Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Готово! Вече можете да гледате филми свободно.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.